2022

29. juni 2022:
Sidste øveaften inden sommerferien, - "udflugt" til Sletterhage Fyr.

En rigtig hyggelig afslutnings-øveaften inenden sommerferien. Naturligvis med ægtefæller/ledsagere. Dejligt at kunne mødes igen efter de mange, lange og strænge corona-restriktioner !
Efter først at fået en fin rundvisning/introduktion til muséet i det nye museum i fyret b egav vi os29.  nærmere til stranden, hvor vi blæste en 5-6 numre - til stor begejstring for de øvrige gæster på stranden, der stimlede sammen om os. - Derefter nød vi vores medbragte mad (nogle frekventerede pølsevognen i stedet) lejrede på tæpper i campingstole eller blot på græsset.
da alle var mætte og velforsynede, fandt Luise sangbøgerne frem, og vi sang af hjertens lyst flæere af de gode gamlge danske sange fra Højskolesangbogen.
Slutteligt blæste vi "Jagt forbi" og "På gensyn".
En helt igennem skøn aften
God sommerferie til alle, - og på gensyn til august !
Herunder nogle stemningsindtryk - klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

24. juni 2022:
Traditionen tro var vi inviteret til at deltage i Tirstrup-Hyllested Jagtforenings familie-jagtsti

Som altid blæste vi arrangementet i gang med "Samling" og "Begrüssung" og efter selv e turen rundt bnlæste vi "Frokostsignalet" som optakt til den kulinariske del med de velgrillede og velsmagende pølser samt læskende drikkevarer.
Her er et par stemningsindtryk - Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

29. august 2022:
Vi "blæste Bjarne Thaysen et stykke"

Vores gode medlem Bjarne Thaysen fyldte 70 år, og vi troppede naturligvis op og "blæste ham et stykke" - "Samling" - "Begrüssung" - "Fødselsdagsfanfaren" og "Højt skal han leve", - hvorefter vi blev beværtet m,ed et overdådigt brunch-bord. - Tusind tak for gæstfriheden til Bjarne og hans kone.
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse (Fotos: Maria Thaysen):

23. februar 2022:
God og rolig generalforsamling

"Traditionen tro" blæste vi første del af øveaftenen, som vi plejer,og gik derefter over til at holde generalforsamling efterfulgt af kaffe og æblekage.
I sin  beretning sagde Lise:
"Lige som sidste gang, vi havde generalforsamling (sidst i juni hos mig) har vi været ramt af restriktioner pga Corona. Vi har alligevel formået at træne nogle nye signaler, ikke mindst takket være Troels, som heldigvis for os er ”kommet tilbage”. Dejligt. Han har tudet Aksels ører fulde derhjemme med sit jagthorn, så vi kan øve videre her.
Vi har investeret i en cd afspiller, så vi kan afspille signalerne.
Jeg synes vi er en gruppe, der supplerer hinanden godt. Vi er ikke mange, men vi har hver især nogle kompetencer, som alle drager nytte af.
Siden sidst har vi afsluttet samarbejdet med Sparekassen Kronjylland, og kører nu cigarkassesystemet.
Vi sprang vores ”julefrokost” i januar over pga Corona. Vi har snakket om i stedet at lave en forårs- eller sommertur med medbragt mad. Det må vi drøfte videre senere."

Beretningen godkendtes med applaus og uden kommentarer. Det samme gjorde det revide- rede regnskab, der fremlagdes af kasserer Hjördis Einarsdottir.
Der opkræves ikke kontingent for 2022.
Formand, kasserer og revisor gen valgt.
Elsegaarde Jagtforening har 90-års fødselsdag 25. marts 2023, vi er forespurgt, om vi vil medvirke "med nogle glade strofer". Det siger vi ja til.
Jørgen bedes undersøge muligheden for, at vi kan komme til at blæse ved DM i Vildtmad på Gl. Estrup til november.
Efter generalforsamlingen hyggeligt sam,vær med lidt mundgodt og en kop kaffe inden vi sluttede af med at blæse "Jagt forbi" og "På gensyn".