___________________________________________________________________________________________________________________

2017
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse

_____________________________________________________________________________________________________________________

27. december:
Vi var engageret til at blæse "Jagt Forbi" ved bisættelse fra Fuglslev Kirke, - for et afdødt medlem af Trstrup-Hyllested Jagtforening. Vi blæste signalet to gange efter at bagklappen på rustvognen var lukket og inden den kørte. Der var flere, der bagefter sagde, at det lød smukt.Vi var også selv tilfredse ("vi" var Elisabeth, Carsten, Aksel og Jørgen).

06. december
Juleafslutning

Sidste øveaften inden jul, - traditionen tro med glögg og æbleskiver. Som altid rigtig hyggeligt.
Vi ses igen i det nye år.

02. december 2017 :
"Blæserjagt" hos Lise og Christian.

Lise og Christian havde med deres sædvanlige gæstfrihed inviteret gruppens medlemmer på "Blæserjagt" på deres dejlige revirer ved Attrup og Hyllested Skovgårde.  Det blev en aldeles dejlig dag i det skønneste jagtvejr, vi længe har set. Lave temperaturer, sol og vindstille. krydret med hyggeligt samvær, jagthornenes gjalden, kaffe i det fri, - og en rå og en fasanhøne på paraden. Og det hele som sagt tilsat Lise og Vhristians storslåede gæstfrihed.
her er et par af "de skarpe skud" fra dagen (affyret af Søren Larsen):

Se - og hør - videooptagelse fra paraden, hvor der bl.a. blev blæst over det nedlagte vildt. - Klik her.

28. oktober 2017
"Vildmarksaften" på Ebeltoft Park Hotel.
- En virkelig god aften, med nogle meget interesserede gæster, der lyttede til det, vi sagde, og som gav os stor applaus.

 

16. oktober 2017
Besøg på plejehjemmet OK-center, Egå.
- Som sædvanlig en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi underholdt med signaler og musikstykker, fortalte om jagt og brugen af jagthorn, og Lis fortalte historien om sin første buk. Vi havde medbragt forskellige trofæer, som vi fremviste og fortalte om. Et virkelig godt og interesseret publikum, der lyttede mege og spurgte meget. Rigtig vellykket, og helt sikkert "en god gerning".. Hele arrangementet sluttede med, atv der blev serveret grillet krondyr. Lækkert !

18. september 2017:
Besøg på "Det Grønne Museum" på Gl. Estrup

Vi fejrede vort 25-års jubilæum med et besøg på "Det Grønne Museum" på Gl. Estrup (fusionen mellem Jagt- & Skovbrugsmuséet, Hørsholm, og Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup.
Vi styartede med at hygge os over lækkert smørrebrød i "Folkestuen" ved siden af "Herregårdskøkkenet" på selve slottet. Derrefter gik vi rundt og så de forskellige udstillinger, der var megetv interesasante, også selvom udflytningen fra Hørsholm langt fra er færdig (der skal bl.a. bygges 3.500 m2 nye udstillingsbygninger, inden det står færdigt). Især landbrugsafdelingen var interessant. Kl. 16 mødtes vi igen i "Folkestuen til kaffe og kage, bagt efter gammel opskrift (bradepande-æblekage med mandelsplitter og kanel). En god afslutning på en dejlig dag.

__________________________________________________________________________________________________________________________

08. september 2017:
2 gange 25-års jubilæum

Sparekassen kronjylland markerede sit 25-års jubilæum i Ebeltoft ved at invitere på "fredagscafé" og vinsmagning i vinforretningen "Hos Walter" på havnen. da dette faldt sammen med vores egen 25-års jubilæumsdag besluttede vi at møde op og - som kunder i Sparekassen - at ønske Sparekassen Kronjylland tillykke med de 25 år i Ebeltoft, - ved at blæse "Fødselsdagsfanfaren" efterfulgt af "Helan Gå", der jo også måtte siges at være aktuel i dagens anledning.
"Hos Walter"s ejerpar, Karina og Kristian Busk, benyttede dagen til samtidig at lancere "Årets Jagtvin" - mere passende kunne det vel næppe være ?

Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Skovens Dag, 07. maj 2017, Ørnbjerg Mølle
Se flere fotos fra Skovens Dag 2017
her.

___________________________________________________________________________________________________________________

Generalforsamling, 08. marts 2017

_____________________________________________________________________________________________________________________