2021

28. september 2021:
Bjarne Thaysen fyldte 70 år - vi "blæste ham et stykke"

Vort gode medlem, Bjarne Thaysen fyldte 70 år, og efter "hemmelig aftale" med hans kone, Marie, mødte 7 blæsere op kl. 07.30  uden Bjarnes vidende for at ønske tillykke og "blæse ham et stykke".
Vi blæste "Vækning" (han var nu vist nok både vågen og stået op), "Begrüssung"og - selvfølgelig - "fødselsdagsfanfaren".
Da Marie jo vidste, at vi kom, blev alle efterfølgende budt på et lækkert morgenbord. - Tak for det ! - Her lige et par "snapshots" fra morgenstunden:
Fotos: Maria Thaysen

 

30. juni 2021:
Hyggelig sammenkomst med fællesspisning og efterfølgende generalforsamling

Lise og Christian Brøgger havde - gæstfrie, som de altid er - inviteret afholdelse af generalforsamling med indledende fællesspisning i deres hyggelige jagtstue på "Skovly". Spisningen og det hyggelige samvær iøvrigt med ægtefæller/ledsagere.
Inden vi gik til bords blæste vil selvfølgelig "Samling" - "Jagtvelkiomst" og "Frokostsignalet".
Ved selve generalforsamlingen blev Lise genvalgt som formand og Bent Ole som revisor, mens Hjørdis nyvalgtes som ny kasserer efter Carsten, der ikke ønskede at fortsætte på posten.
Her nogle stemningsindtryk fra den hyggelige fællesspisning. Klik på det enkelte fotop for at se det i stor størrelse.

29. marts 2021:

05. februar 2021:
"Fødselsdagsfanfaren"

Hjørdis Einarsdottir, der er med i vores gruppe, er samlever med Jón Ágúst Hjaltason, der er meget ivrig jæger og medlem af Elsegaarde Jagtforening.De er begge islændinge, som man næsten kan høære på deres navne. Hjørdis selv er også ved at tage jagttegn. Jón fyldte 40 år i dag den 5. februar, og da Hjørdis jo på grund af Corona-restriktionerne ikke arrangere "en rigtig fødselsdagsfest" for ham, havde hun spurgt, om der var nogle fra jagthornsgruppen, der ville komme og blæse fødselsdagsfanfaren for ham. Det var der selvfølgelig, og Lise, Bent Ole, Bjarne og Jørgen drog derud i aftenens "mulm og mørke" (vi havde vanskeligt ved at finde vej), og godt hjulpet af Hjørdis, der selv blæste med på de to første, blæste vi "Samling", "Jagt begynd", "Fødselsdagsfanfaren" og "Så gi'r han nok en lille en". - Sidstnævnte lod Jón sig ikke høre to hange, så vi blev trakteret med champagne og imagsprøver påm islands lammesteg. Lækkert "