2020
 

28. december 2020:
Selv om vi ikke har kunnet mødes til vores ellers så hyggelige øveaftener gennem hele sensommeren og efteråret, har vi heldigvis kunbnet blæse på jagterne i frisk luft og fri natur. Her er det Torben og Jørgen, der blæser ved paraden ved Elsegaarde Jagtforenings "Julejagt".

21. oktober 2020:
Vi "blæste Orla et stykke"
Orla og hans kære viv, Karen, har fejret diamantbryllup. I den anledning hyldede vi naturligvis orla med festlige toner ved øveaftenen den 21. oktober, hvor vi også overrakte Orla en buket, som han kunne tage med hjem, så han og Karen i fællesskab kan nyde synet af den.
Foto: Carsten Høgsholt

Oktober 2020:
Jagthornets mester - og nestor - hædret med DJ's sølvnål
Det fremgår af oktobernummeret af jagtbladet "Jæger", at tidligere leder af Aalborg Jægerklubs jagthornsgruppe - vores egen "gamle lærer" og musikalske leder af vore jagthornsblæser-træf fra 1997-2006, Per Iversen, - ved DJ's kredsmøde i Kreds 1 (Nordjylland) den 21. marts 2020 blev tildelt Danmarks Jægerforbunds sølvnål som anerkendelse af og stor tak for hans indsats for jagthornsblæsningen i Danmark. Per Iversen var som bekendt i en lang årrække solotrompetist ved Aalborg Symfoniorkester, og han har gennem årene komponeret over 300 fanfarer og numre til jagthorn og jægere i Danmark. Heriblandt ikke færre end 12 til os i forbindelse med vores årlige jagt- hornsblæser-træf 1997-2007, hvor han som nævnt var stævnernes musikalske leder.
STORT TILLYKKE TIL PER IVERSEN FRA EBELTOFT JAGTHOPTRNSBLÆSERE

19. februar 2020:
God og hyggelig generalforsamling
Vi var 9 fremmødte til den kombinerede øveaften og generalforsamling, der forløb i bedste, rolige, saglige og hyggelige stil. Formandsberetning og regnskab blev begge dele godkendt med akklamation, og alle valg var genvalg. Under "eventuelt" drøftede vi muligheden for at gøre lidt mere for at "markedsføre" os selv; vi vil gerne have nogle flere engagementer. Også fordi det skærper interessen for at dygtiggøre os.

Beretning og regnskab blev vist på skærm