Generelt:

Se nyheder fra Danmarkls Jægerforbunds Jagthornsudvalg her

29. marts 2021:

29. marts 2021:

05. februar 2021:
"Fødselsdagsfanfaren"

Hjørdis Einarsdottir, der er med i vores gruppe, er samlever med Jón Ágúst Hjaltason, der er meget ivrig jæger og medlem af Elsegaarde Jagtforening.De er begge islændinge, som man næsten kan høære på deres navne. Hjørdis selv er også ved at tage jagttegn. Jón fyldte 40 år i dag den 5. februar, og da Hjørdis jo på grund af Corona-restriktionerne ikke arrangere "en rigtig fødselsdagsfest" for ham, havde hun spurgt, om der var nogle fra jagthornsgruppen, der ville komme og blæse fødselsdagsfanfaren for ham. Det var der selvfølgelig, og Lise, Bent Ole, Bjarne og Jørgen drog derud i aftenens "mulm og mørke" (vi havde vanskeligt ved at finde vej), og godt hjulpet af Hjørdis, der selv blæste med på de to første, blæste vi "Samling", "Jagt begynd", "Fødselsdagsfanfaren" og "Så gi'r han nok en lille en". - Sidstnævnte lod Jón sig ikke høre to hange, så vi blev trakteret med champagne og imagsprøver påm islands lammesteg. Lækkert "

 

04. februar 2021
Forårets duelighedsprøver i jagthorn 2021 er aflyst i Kreds 1 og 2

Der foreligger p.t. ikke noget om duelighedsprøverne i Kreds 3, som vi jo hører under.
Læs mere
her

Forbundsmesterskaberne i jagthornsblæsning 2021 er AFLYST
Læs nærmere her

29. januar 2021:
Endnu længere udsigt til første øveaften i det nye år

I aftes meldte ud, at de nugældende Covid-19-restruiktioner - herunder forsamlingsloftet på max. 5 personer - forlænges frem til og med 28. februar. Det betyder, at vi igen må udskyde genoptagningen af vores hyggelige øveaftener. Ærgerligt ! - men selvsagt nødvendigt og forståeligt for landets situation som helhed. - Vi må hver især øve os derhjemme og holde ambrosuren og melodierne/signalerne vedlige. "Knæk og Bræk" for den næste måned i Coronaens tegn. Pas godt på Jer selv og hinanden !

18. januar 2021:
Første øveaften i det nye år er yderligere udskudt

Regerinmgen har forlænget Corona-restriktionerne yderligere, - foreløbig til 7. februar. Så vi må væbne os med yderligere tålmodighed og se, hvornår vi kan komme i gang igen. Da forsamlingsloftet samtidig er sat ned til 5 person er, ghar vi heller ikke de store muligheder for at vedligeholde ambrosuren på jagterne.

03. januar 2021:
Første øveaften i det nye år er udskudt

Grundet de forlængede Corona-restriktioner, er første øveaften i det nye år udskudt, i første omgang til onsdag den 20. januar. Så, må vi se, hvordan situationen ser ud, når vi nærmer os datoen.

28. december 2020:
Heldigvis kan vi stadig blæse på jagterne i den friske natur

Selv om Corona-situationen p.t. har lukket ned for vores øveaftener, kan vi heldigvis hver især holde ambrosuren lidt vedlige, når vi blæser ved jagterne i den friske luft friem natur.
her er det Torben og Jørgen, der blæser "Vildtparade", efterfulgt af "Dyrets død", "Fasanen", "Jagt forbi" og "Frokostsignalet" ved årets sidste jagt - den traditionsrige "julejagt" - i Elsegaarde Jagtforening den 28. december.
På gensyn "til næste år" - i et forhåbentlig bedre og mere Coronafrit 2021

Corona-aflysning
Så kom der atter nye corona restriktioner, nu også gældende for hele region midtjylland. Det betyder bl.a. at der er lukket for al indendørs foreningsaktivitet indtil den 3. januar.
SÅ vi bliver altså nød til at aflyse vores sidste øveaften den 16/12.
Vi følger myndighedernes retningslinier, og håber på at kunne starte igen den 6. januar.
I ønskes alle en god jul og et godt nytår
Lise

21. oktober 2020:
Vi "blæste Orla et stykke"

Orla og hans kære viv, Karen, har fejret diamantbryllup. I den anledning hyldede vi naturligvis orla med festlige toner ved øveaftenen den 21. oktober, hvor vi også overrakte Orla en buket, som han kunne tage med hjem, så han og Karen i fællesskab kan nyde synet af den
.
Foto: Carsten Høgsholt

 

09. oktober 2020:
Koordinatormøde i jagthornsudvalget

Jagthornsudvalget har afholdt det årlige koordinatormøde, hvor udsættelsen af vores Duelighedsprøver og Forbundsmesterskab var et af emnerne. - Læs mere her

Oktober 2020:
Jagthornets mester - og nestor - hædret med DJ's sølvnål

Det fremgår af oktobernummeret af jagtbladet "Jæger", at tidligere leder af Aalborg Jægerklubs jagthornsgruppe - vores egen "gamle lærer" og musikalske leder af vore jagthornsblæser-træf fra 1997-2006, Per Iversen, - ved DJ's kredsmøde i Kreds 1 (Nordjylland) den 21. marts 2020 blev tildelt Danmarks Jægerforbunds sølvnål som anerkendelse af og stor tak for hans indsats for jagthornsblæsningen i Danmark. Per Iversen var som bekendt i en lang årrække solotrompetist ved Aalborg Symfoniorkester, og han har gennem årene komponeret over 300 fanfarer og numre til jagthorn og jægere i Danmark. Heriblandt ikke færre end 12 til os i forbindelse med vores årlige jagt- hornsblæser-træf 1997-2007, hvor han som nævnt var stævnernes musikalske leder.
STORT TILLYKKE TIL PER IVERSEN FRA EBELTOFT JAGTHOPTRNSBLÆSERE !
Klik på det enkelte foto for at se det i stor størrelse

Fra venstre:
DJ's landsformand Claus Lind Christensen hæfter sølvnålen på brystet af per Iversen, mens landsnæstyformand Leif Bak står klar med det tilhørende diplom. -
Per Iversan havde til lejligheden - man fristes til at sige naturligvis - komponeret en særlig jagthornsfanfare til lejligheden.
Artiklen i "Jæger", der fortæller om hædersbevisningen til Per Iversen.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kommende arrangementer :
Ingen, - alt aflyst på grund af den aktuelle Corona-situation

 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Nyligt afholdte arrangementer :

INGEN - grundet den aktuelle Coronasituation, nationalt såvel som internationalt.